Hirdetés

Ha SSD van a PC-dben, ennek örülni fogsz



|

Megérkezett végre az adattároló az SSD-k lassulását orvosolni hivatott Windows 11 frissítés.

Hirdetés

A Windows 11 két évvel ezelőtti megjelenése óta egészen sima pályát futott be. A kezdeti nehézségek után, az első javítások óta ha nem is azonnal, de egyre több felhasználó döntött úgy, hogy erre a rendszerre frissít. A Microsoft új funkciók hozzáadásával és a hibák rendszeres javításával igyekszik meggyőzni őket arról, hogy nem hoztak rossz döntést.

Ezt nem könnyítette meg, hogy március óta egy bosszantó kellemetlenséggel szembesültek azok, akik SSD lapul a gépében. A Windows 11 a tavaszi frissítés miatt jelentősen lelassíthatja az egyébként épp a gyorsaságuk miatt preferált új generációs háttértárakat. Egyesek akár 50%-os sebességcsökkenést is tapasztalhattak, de úgy tűnik, hogy ezt most orvosolja a Windows 11 augusztusi összegző frissítése.

Hirdetés

A felhasználók által a korábbi nagy javítás élesedése után szinte azonnal észlelt és jelentett problémára a redmondi vállalatnak sokáig nem volt elfogadható válasza. Tulajdonképpen elismerték a probléma meglétét, de érdemben nem reagáltak a márciusi frissítést ért kritikákra.

Bár sajnos a hiba néhány felhasználónál még mindig fennállhat, értesülések szerint a túlnyomó többségüknek megoldást jelentett a legújabb javítás. Sokak beszámolója szerint már a júliusi előzetes frissítéssel is javult valamelyest az SSD-k "munkatempója", de tényleges előrelépést a most megjelent összegző frissítés hozott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.