Hirdetés

Hamarosan indul a Digi 10 gigabites internete, nem is kérnek sokat érte



|

Néhány hónapon belül több nagyvárosban is elérhetővé válik az ultragyors csomag.

Hirdetés

Nem csak a Digi jelenlegi ügyfeleinek lehet érdekes a cég friss bejelentése, mely szerint hamarosan elérhetővé válik a Fiberlink 10G nevű otthoni internet szolgáltatás, amely 10 Gbit/s sávszélességet kínál a cég ügyfeleinek, le- és feltöltés esetén egyaránt.

A csomag ezzel a Magyarországon elérhető leggyorsabb internet-előfizetés lesz, a Digi pedig havi 5000 forintot kér érte, vagyis szerencsére nem alakul vészesen az árazás.

Hirdetés

Az XGS-PON technológiára épülő Fiberlink 10G bevezetését tesztfázis előzi meg Budapest egyes kerületeiben, decembertől pedig az egész fővárosban elrajtol a szolgáltatás. A Digi tervei szerint 2022 márciusától már 5 vidéki nagyvárosban, Debrecenben, Szegeden, Győrben, Pécsen és Miskolcon is élvezhetik majd az előfizetők.

"Az utolsó szakaszban 2022 végéig a vállalat elérhetővé teszi a szolgáltatást minden, FTTH lefedettséggel bíró, főbb vidéki megyeszékhelyen."

- írja a vállalat közleménye.  Aki viszont kevesebbel is megelégszik, az a Fiberlink 2,5G-t is választhatja, amely 4000 forintos havidíjért 2,5 gigabites letöltési sebességet nyújt majd.

Az új csomagokra decembertől adhatják le az igénybejelentést az érintett ügyfelek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.