Hirdetés

Hibázott a Samsung: mégsem jön annyi készülékre az Android 14, mint először ígérte



|

Túl szép lett volna, ha a gyártó minden, méretes listáján felsorolt készülékére megjelenne az Android új változata.

Hirdetés

Nem kell már sokat várnia a Samsung készülékek tulajdonosainak, hogy telepíthessék az Android 14-et, amit a gyártó a One UI 6-ba csomagolva nyújt át, saját funkcióival kiegészítve. A héten megjelent egy lista a terméktámogatási oldalon, amin rengeteg telefon szerepelt, olyanok is, amik felett már elvileg eljárt az idő.

Akinek gyanús volt, hogy 2020-as mobilok is fel lettek tüntetve, nem ok nélkül aggódott: a rendszer valójában kevesebb készülékre jelenik majd meg, mint amennyi korábban a felsorolásban volt.

Hirdetés

9to5Google kiszúrta, hogy frissült az említett oldal, és eltűnt róla a Galaxy S20, valamint a Galaxy Note 20. Aki még ezek valamelyikét használja, az Android 13-mal lesz kénytelen beérni, viszont számíthat még havi frissítésekre, jövőre pedig negyedévente jön majd frissítőcsomag.

Ugyanakkor legalább az újabb készülékek tulajdonosai örülhetnek, hiszen nekik már eleve hosszabb életciklust ígért a Samsung: a Galaxy S21-ekre még az Android 15 is elérhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.