Hivatalos az LG Q6, kisebb és olcsóbb, mint a G6



|

A Q6 nem a törpe zászlóshajók versenyében indul, inkább a középkategóriában versenyezne.

Bemutatkozott az LG G6 mini kiadása, amely viszont nem a törpe zászlóshajók versenyében indul, hanem a középkategóriában. Az LG Q6 ugyanis középszerű processzort kapott, kisebb felbontású kijelzővel. 

Hirdetés

A középkategóriában viszont kimagasló a Q6, amelynek az 5,5 hüvelykes, 2160 x 1080-as kijelzője 18:9-es képarányú, nagyon vékony keretekkel. 

Belül a Qualcomm Snapdragon 435-ös lapkája található, 3 GB RAM és 32 GB tárhely mellett. Hátra egy darab 13 megapixeles, előre egy 5 megapixeles kamera került, mindezt egy 3000 mAh-s akku látja el energiával. 

A Q6 802.11n-es WiFi-vel, Bluetooth 4.2-vel, NFC-vel és microUSB porttal lett felszerelve. Létezik belőle két további változat is. A Q6a 2 GB RAM-ot és 16 GB tárhelyet kap, a Q6+ pedig 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet. 

Ázsiában már augusztusban elérhetőek, Európában csak azután jelennek meg az újdonságok. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.