Hirdetés

Így néz ki belülről az Apple Watch Series 6



|

Az új Apple Watch Series 6 okosóra szétszedése után látható a nagyobb akkumulátor és a méretesebb Taptic Engine.

Hirdetés

Az iFixit szakemberei nemrég megvizsgálták, hogy az Apple Watch Series 6-os okosóra mennyire javítható, illetve miként fest belülről. A felfedezéseiket meg is osztották: a 44 mm-es, GPS + LTE-képes modellt szedték szét.

Ezúttal nem felülről, hanem oldalról lehet megbontani az órát, és ez könnyebb is a Force Touch elhagyása miatt. Az akku kapacitása már 1,17 Wh, ami 3,5 százalékos növekedést jelent az előző generációhoz mérten. A 40 mm-es modellnél viszont már 8,5 százalékos fejlődésről beszélhetünk ezen a fronton.

Hirdetés

Az új, világosabb kijelző kicsit más dizájnban, a kábelezése pedig egyszerűbb. A Taptic Engine nagyobb lett, és érdekes módon sem erről, sem a nagyobb akkuról nem beszélt a bemutatón az Apple. 

A laposabb kialakítás a módosított háznak és a Force Touch elhagyásának köszönhető. Az iFixit az eddig olvasott változásokat mind dicsérte, és lenyűgözőnek tartja, hogy a laposabb házba is befért a nagyobb akku és Taptic Engine.

Az iFixit szerint az Apple mesteri magasságba emeli az Apple Watch-ot mérnöki szempontból, és erről a felhasználók nem sokat tudnak vagy tapasztalnak, mert az Apple a használhatóságra és az egészségi funkciókra koncentrál.

Az új modell 10-ből 6 pontot kapott javíthatóságra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.