Hirdetés

Így tehetsz Android 8.1 Oreót a régi okostelefonodra



|

A OnePlus One mellett a Samsung Galaxy S5 LTE-A/Plus és a Huawei Ascend Mate 2 modellekre is tölthető a LineageOS 15.1.

Hirdetés

A LineageOS még 2016 végén indult el, közvetlenül a CyanogenMod hamvaiból. A nyílt forráskódú, Androidra építő operációs rendszernek most megérkezett a legújabb verziója, és több régi okostelefonra is letölthető. 

Hirdetés

A LineageOS 15.1 az Android 8.1 Oreo rendszeren alapszik, és többek között a OnePlus One-ra, valamint a Samsung Galaxy S5 LTE-A/Plus modellekre is telepíthető. Ehhez egy feloldott bootloader szükséges, egy TWRP-hez hasonló eszköz, és az, hogy a felhasználó pontosan tudja, hogy mit csinál. Ebben az esetben a LineageOS egyszerűen flashelhető, rootolás nélkül. 

A OnePlus One természetesen nem kap már szoftveres támogatást a gyártójától, és a Samsung sok évvel ezelőtti csúcskészülékére sem lesz hivatalosan Android Oreo. A LineageOS új kiadása viszont mindegyikre vihető, még az Oppo Find 7a, Find 7s, valamint a Huawei Ascend Mate 2 4G készülékekre is (ez utóbbi konkrétabban a 14.1-es buildet kapta meg, ami még Nougat-alapú). 

A letöltésekhez szükséges linkek alább következnek:

  • OnePlus One (bacon)
  • Oppo Find 7a/7s (find7)
  • Samsung Galaxy S5 LTE-A (lentislte)
  • Samsung Galaxy S5 Plus (kccat6)
  • Huawei Ascend Mate 2 (mt2)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.