Hirdetés

Ilyen lesz az HTC olcsó blockchain-mobilja



|

A gyártó szerint a 250 dollár alatti Exodus 1s olyan, mintha a személyi bankunk lenne.

Hirdetés

Az HTC erősen kikopott az okostelefonok mezőnyéből, és egyelőre várat magára a nagy feltámadás. Addig is azért próbálkozik valami különlegességgel a gyártó, konkrétan blockchain-mobilokkal. 

Hirdetés

A tavalyi Exodus 1 egyben kriptopénztárca is volt, illetve teljesértékű node. 699 dollárt adni érte azonban nagy merészség volt. Éppen ezért jó hír, hogy az Exodus 1S már 250 dollár alatt elérhető lesz. 

A cég most újabb részleteket osztott meg a készülékről. A drágább modellhez hasonlóan ezen is rajta van a bitcoint, ethert és még sok más kriptopénzt támogató HTC Zion Wallet. Mivel node-ként is funkcionál, ezért a készülék maga tudja hitelesíteni a bitcoinos tranzakciókat. 

Leszámítva a blockchain-funkciókat, az Exodus 1S elég alapmobil. 5,7 hüvelykes, HD+ kijelzője van, alatta Snapdragon 435 chip, 4 GB RAM és 64 GB tárhely van, 3075 mAh-s akkuval, 13 megapixeles kamerákkal. Európában hamarosan kapható lesz, elvileg 219 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.