Hirdetés

Itt a világ leggyorsabb powerbankje



|

Az Oppo Pikachu Edition SuperVOOC a gyártó villámgyors SuperVOOC töltési rendszerét használja, és ezt már az eszköz külseje is jelzi.

Hirdetés

A kínai Oppo az utóbbi egy évben rengeteg érdekességet mutatott, és most itt egy újabb. A Pikachu Edition SuperVOOC a világ leggyorsabb powerbankje lett. Az eszköz azért nagyon érdekes, mert a gyártó továbbfejlesztett VOOC technológiáját használja. 

Hirdetés

Ez nagyjából ugyanaz, mint ami a OnePlus gyorstöltőit is működteti. Az új SuperVOOC képes egy 3700 mAh-s akkumulátorral rendelkező okostelefont mindössze 35 perc alatt teljesen feltölteni. Az 50 wattos töltő elképesztően gyors. 

Ez a SuperVOOC technológia teszi különlegessé a Pikachu Edition SuperVOOC powebanket is, ami 10 000 mAh-s kapacitással és 50 wattos (10V/5A) üzemel. A kompatibilis eszközöket éppen olyan gyorsan feltankolja, mint a fali SuperVOOC töltők. Természetesen bármi mást is feltölt, de a nem SuperVOOC-képes eszközöket lassabban. 

A dizájn egyébként nagyon árulkodó, és persze a Pokémonnal együttműködésben készült. A powerbank ára nagyjából 58 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.