Hirdetés

Jó eséllyel te is imádni fogod a Gmail új funkcióját



|

A hatékonyságra fókuszál a Google-levelező aktuális frissítése.

Hirdetés

A digitálisan vezethető és megosztható naptárak nagyban megkönnyítették az időpont-egyeztetési folyamatot, a minden lében kanál Google pedig természetesen ebben is segít a felhasználóknak a 2006-ban útjára indított Calendar formájában, amely nemcsak Androidon és a weben, de iOS-en is elérhető.

A keresőóriás legújabb dobása, hogy most a Gmail platformon is a kezünk alá tolja a Naptárat, így közvetlenül az e-mailek írása közben pillanthatunk rá a szabad időpontjainkra.

Hirdetés

A Workspace irodai csomag blogján bejelentett funkció a levelek webes szerkesztési felületéhez hozzáadott új gombbal érhető el, amely két lehetőséget kínál arra az esetre, amikor időpontot kell egyeztetnünk. Az első opcióra kattintva a rendszer a Calendar alapján automatikusan megmutatja, mikor vagyunk szabadok, a másodikkal pedig rögvest beszúrhatunk egy új eseményt a programba.

A frissítésnek hála tehát ebben az esetben már nem muszáj külön megnyitnunk a Naptárat, az újdonság azonban egy megkötést is rejt: a szabad időpontok ajánlása csak négyszemközti meetingek esetén működik, amennyiben több ember is részt venne az eseményen, csupán az a személy kerül automatikus hozzáadásra, aki elsőként foglalja le az időpontot.

Az új funkció július 11-től kezdődően élesedik a Workspace-ügyfelek és a privát Google-fiókkal bíró felhasználók számára, legfeljebb 15 napos határidővel, vagyis még a hónap vége előtt mindenkinél elérhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.