Hirdetés

Jöhetnek az összehajtható iPhone-ok?



|

Az Apple gyárában sikeresen hajtották végre a terheléses teszteket a régóta rebesgetett, összecsukható kijelzőjű mobilokon.

Hirdetés

Mikor megérkeztek az első összehajtható kijelzőjű telefonok, sokan gondolták úgy, hogy ez is csak egy újabb 3 napos csoda, mely megannyi korábbi úttörőnek tűnő ötlettel együtt végül zsákutcának bizonyul.

A Samsung mostanra azonba  meglehetősen nagy bizalmat szavazott a technológiának, és úgy tűnik, kivételesen most az Apple követi a konkurenciát.

A tajvani Money UDN lap szerint az Apple gyártó partnere, a Foxconn sikeresen túl van a kihajtható eszközök töréstesztelésén, azok pedig strapabírónak bizonyultak. A hírek szerint ráadásul egyből két prototípusnak is sikerült megugrania a lécet.

Hirdetés

Az egyik kialakításában a Samsung Galaxy Fold családot követi, tehát egy vertikálisan szétnyitható, szélesebb eszköz; míg a másik a Galaxy Z Flip telefonokra hasonlít.

A lap értesülései szerint az Apple tovább kísérletezik a két típussal, és a tesztelések végén azt választja ki, amelyik használhatóbbnak bizonyul.

A cupertinói cégre különösen jellemző, hogy a végletekig tesztelgetnek egy-egy dizájnt, így a legoptimistább előrejelzések szerint is legkorábban 2022-ben rukkolhat majd elő a vállalat egy összehajtható telefonnal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.