Hirdetés

Két megfizethetőbb AirPodsot is piacra dobhat az Apple



|

Nagy változás készül az almás Bluetooth-fülesek termékpalettáján.

Hirdetés

A 2007-ben megjelent iPhone Bluetooth Headsetet nem számolva szeptemberben lesz nyolc éve annak, hogy az Apple az AirPods formájában piacra dobta az első vezeték nélküli fülhallgatóját, ami azóta egy egész termékcsaláddá nőtte ki magát, ez pedig a becslések szerint annyi pénzt hoz a cupertinóiak konyhájára, hogy önmagában is kiadna egy sikeres céget.

Ha viszont hihetünk a pletykáknak, a 2021 őszén megjelent AirPods 3 üzleti teljesítménye csalódást okozott a gyártónak, ezért most egy új stratégiával próbálkozik, amivel a fogyasztók is jobban járhatnak.

Hirdetés

A közismert Apple-suttogónak számító Mark Gurman ugyanis a legújabb hírlevelében azt írja, hogy a cég beszállítói már májusban gyártani kezdik az új, ősszel megjelenő AirPodsot, ami valójában nem egy modell lesz, hanem rögtön kettő. A párban támadó új változatok a prémium AirPods Prónál kedvezőbb áron érkeznek, és a jelenleg párhuzamosan forgalmazott AirPods 2-t (2019) és az AirPods 3-at fogják leváltani.

Magyarán a Bloomberg elemzője arra fogad, hogy az Apple 2024-ben két középkategóriás Bluetooth-fülest is szállít, azt viszont sajnos ő sem tudja, hogy ezek milyen árcédulával debütálhatnak. Amennyiben a cupertinóiak kitartanának a jelenlegi árazás mellett, az AirPods 2 helyét átvevő legolcsóbb kiadás 63 ezer, az AirPods 3 utódja pedig 83 ezer forintról indulna, ám végső soron azt sem lehet kizárni, hogy Tim Cookék lejjebb tornázzák az árakat.

Gurman ugyanis azt írja, hogy az Apple minden korábbi modellénél nagyobb, 20-25 milliós készlettel vág neki a rajtnak, amiből arra következtethetünk, hogy az almás cég kiemelkedő érdeklődéssel számol az új termékek iránt. Ami pedig a generációváltással esedékes fejlesztéseket illeti, a jelentés frissített, jobban illeszkedő dizájnról és USB-C töltésről ír, a drágább verzió pedig az aktív zajszűrést és az eszköz keresését is támogatja majd a Lokátor alkalmazásban.

Aki inkább az AirPods Próját cserélné le, annak sajnos nem szolgálhatunk jó hírekkel, mivel Gurman szerint a prémium modellnek csak 2025-ben érkezik az utódja, addig viszont a meglévő egy új hallókészülék-üzemmóddal bővülhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.