Hirdetés

Kiderülhetett, hogy mikor mutatkozik be az iPhone 15



|

Már a hivatalos meghívók kiküldése előtt fény derülhetett a következő Apple keynote dátumára.

Hirdetés

Az Apple-nél többnyire ökölszabálynak tekinthető, hogy évről évre szeptember második keddjén mutatkoznak be az új iPhone-ok, tavaly viszont szeptember 7-én, csütörtökön került sor a nagy eseményre, így pillanatnyilag nem lehet biztosra venni, hogy ezúttal milyen menetrenddel számolnak Tim Cookék.

100%-os bizonyosságú információnk ugyan csak a hivatalos meghívó nyilvánosságra hozatalakor lesz, egy hírportál és egy neves szivárogtató azonban már most ismerni vélik az iPhone 15-széria leleplezésének dátumát.

Hirdetés

A 9to5Mac több, a témára rálátó forrásra hivatkozva azt írja, hogy a mobilszolgáltatók megkérték a munkatársaikat, ne vegyenek ki szabadságot szeptember 13-án, szerdán, mivel aznap egy nagy okostelefonos bejelentés várható. A jelentés kissé meglepő, mivel az iPhone-ok előrendelése csak napokkal a bemutató után szokott esedékes lenni, az ember pedig joggal gondolhatná, hogy a szolgáltatók munkatársait inkább ezek feldolgozása terheli le.

Másrészt viszont a Bloomberg gyakran jól értesültnek bizonyuló szerzője, Mark Gurman is a 9to5Mackel egybecsengő jóslatot szállított: az elemző úgy tudja, hogy szeptember 12-én kedden, vagy 13-án szerdán kerül sor az iPhone 15, az iPhone 15 Plus, valamint az iPhone 15 Pro és az iPhone Pro Max premierjére.

Ahogy a bevezetőben is említettük, hivatalos információnk továbbra sincs, így meglehet, hogy végül mindkét forrás tévedni fog, s a cupertinóiak ismét egy korábbi, vagy akár egy későbbi nap mellett döntenek. Az viszont a korábbi évek gyakorlata alapján nem kizárt, hogy a várva várt szeptemberi esemény nemcsak az új mobilokat tartogatja, hanem az Apple Watch következő generációját, valamint egy új AirPods-fülest és iPadeket is hoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.