Hirdetés

Kiszivárgott a Google Pixel 8 Pro prototípusa



|

Ezúttal az is kiderülhetett, hogy ki volt a szivárogtató.

Hirdetés

Ha a Google nem tér le a korábbi években kitaposott útról, akkor leghamarabb októberben, vagyis csak három hónap múlva kerülhet sor az új Pixel 8 és Pixel 8 Pro okostelefonok megjelenésére. A keresőóriás azonban hírhedt arról, hogy milyen rosszul őrzi a titkait, így már most is számos értesülés kering az interneten a mobilok kapcsán, például a kijelzőiket és az új asztali üzemmódot illetően.

Most pedig egy különösen nagy tojás pottyant a pletykafészekbe: valaki feltöltött a Redditre két fotót a csúcsmodell Pixel 8 Pro prototípusáról, és szinte biztosan nem átverésről van szó.

Hirdetés

A képpár alapján az új zászlóshajó dizájnja nagyon hasonlít a Pixel 6- és 7-szériánál alkalmazott formanyelvhez, a matt fekete színt és a hátlapon látható azonosító mintát azonban valószínűleg nem látjuk majd viszont a kész terméken, ezek jó eséllyel a prototípus sajátjai. A mobilra ragasztott címke arról árulkodik, hogy a Pixel 8 Próban 12 GB Samsung LPDDR 5 memória lapul, 128 GB-nyi Sky Hynx UFS-tárhely társaságában.

A prototípus hitelességére utal, hogy az óvatlan forrás a helyadatokkal együtt osztotta a fotókat, amelyek alapján a Google dublini központjához közel készültek a felvételek. Így aztán valószínű, hogy egy írországi tesztelő vagy mérnök volt a szivárogtató. A szerző azóta törölte a posztot és a profilját is, de a hozzászólók szerint az illető korábban (egy más téma kapcsán) egy olyan képet is megosztott a közösségi oldalon, amelyen látható volt az arca, így ha a Google résen volt, valószínűleg nem lesz nehéz azonosítania szivárogtatót.

Ettől persze az eddig szárnyra kapott Pixel 8 Pro-pletykák még nem szívódnak fel. Ha hihetünk az ezek alapján összeállt specifikációnak, az új csúcs-Pixel a házon belül kifejlesztett Tensor G3 processzorral, egy 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítésű OLED-kijelzővel és egy 3 lencsés hátlapi kamerával támad majd. Az utóbbiban a Samsung 50 MP-es ISOCELL GN2 széles látószögű szenzora, a Sony 64 MP-es ultraszéles látószögű érzékelője, valamint egy 5x-ös optikai zoomot biztosító szenzor dolgozhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.