Hirdetés

Levelezőt és naptárat akar a Zoom



|

A jelentések szerint többé nem éri be a videós meetingekkel a Zoom: saját levelezőt és naptárat indítana.

Hirdetés

A Zoom az egyik nagy nyertese a 2020-as évnek, amit a világjárvány következtében kialakult helyzetnek köszönhetett. Lehet, hogy a távmunkások zöme az év végére már utálja a Zoomot és a videós meetingeket, a cég viszont előre tekint, és a jövőben nem érné be ennyivel. A jelentések szerint kutatja, hogy miként maradhat a továbbiakban is nagy és nyereséges szereplője a piacnak. Az első lépcső az lehet, hogy saját levelezőt és naptárat indít. 

Hirdetés

A modern munka kapcsán a konferenciahívás, az e-mailek és a naptárak logikus módon kiegészítik egymást, és állítólag szeretné is integrálni egyiket a másikba a Zoom. A cél a következő-generációs e-mail-élmény megalkotása. 

Sokan dédelgettek már persze ilyen nagy és hangzatos terveket, de nem lesz könnyű dolga a Zoomnak sem. A Google és a Microsoft ellen elég nehéz labdába rúgni levelezés és naptár terén, ráadásul ezekbe nagyságrendekkel több és jobb szolgáltatást integráltak már, felhasználók tömegei szokták meg a kezelésüket. A Zoom levelezője mindenesetre már 2021-ben elindulhat, ha a vezetés később is népszerű és jövedelmező ötletnek látja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.