Hirdetés

Majdnem feltámadt a Nokia N95, méghozzá Androiddal



|

Egy szétcsúsztatható, Androidot futtató okostelefonként hozta volna vissza a Nokia N95-öt a HMD Global.

Hirdetés

Az utóbbi években a HMD Global több népszerű klasszikust is feltámasztott a Nokia egykori kínálatából, és nem titok, hogy ezt a szokásukat tovább folytatnák a cég vezetői. A legnagyobb durranást a Nokia N95 visszatérése jelenthette volna, de sajnos a 2007-es, legendás mobil visszatérése elmaradt, méghozzá technikai nehézségek miatt. Nagy kár, pedig a Nokia N95 kora egyik legjobb és legkedveltebb készüléke volt, csak aztán jött az iPhone, és minden más lett. 

Hirdetés

De hogyan derült fény a Nokia N95 esetleges visszatérésére? MrMobile egy visszatekintő epizódjában a Nokia N95-tel foglalkozott, és exkluzív tartalomként megmutatta, hogy milyen volt az új Nokia N95 prototípusa. 

A HMD Global ezúttal oldalra szétcsúsztatható kialakítást választott, két előlapi kamerával és nagy hangszóróráccsal. A kamera kávája hátul kitámasztónak is jó lett volna. Juho Sarvikas, a HMD Global termékigazgatója elárulta azt is, hogy az előlapi alkatrészeket szerették volna elrejteni a keret nélküli megjelenés érdekében. A praktikum jegyében 45 fokos szögben kifelé és fölfelé is lehetett volna csúsztatni a képernyőt, a kamera és a hangszóró mindig elérhető lett volna. Sajnos a projektet leállították, és egyelőre nem valószínű, hogy ilyen formában folytatnák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.