Hirdetés

Már közel lehet az új, megfizethető Samsung mobilok rajtja



|

Szivárgások utalnak az Samsung Galaxy A55 és A35 közelgő debütálására.

Hirdetés

Októberben lesz 10 éve, hogy a Samsung útnak indította a Galaxy A szériás mobiljait, amelyek azóta is stabil szereplőnek számítanak a középkategóriás modellek piacán, jelentős szeletet hasítva ki maguknak a dél-koreai óriás eladásaiból.

Az A sorozat mindenkori képviselői azoknak szólnak, akik többre vágynak a belépő szintnél, de a stabil teljesítményen és a tisztességes kamerás képességeken túl nem szeretnék megfizetni a csúcskategóriás S és Z készülékek extra funkcióit is. A jelek szerint a paletta hamarosan két új modellel frissül, amire hivatalos és nem hivatalos források is utalnak.

A NotebookCheck beszámolója alapján ugyanis nemrég a Galaxy A55 5G és a valamivel lejjebb pozícionált A35 5G is felbukkantak az interneten.

Hirdetés

Az egyik forrás az Indiai Szabványügyi Hivatal, amely az előbbit SM-A556E/DS, az utóbbit pedig SM-A356E/DS modellszámon jegyezte be az adatbázisába, egy közelgő premierről árulkodva.

A bejegyzésből sajnos nem derül fény az okostelefonok tulajdonságaira, de az A55 kapcsán már decemberben napvilágot látott egy adag kiszivárgott render, amelyek egy 3 kamerás mobilról árulkodnak lyukkamerás kialakítású szelfi szenzorral és az iPhone-okra hajazó lecsapott kerettel. A pletykák szerint a mobilba egy 6,5 hüvelykes AMOLED kijelző kerül 6 GB RAM és 128 GB tárhely társaságában, 50+12+5 MP-es hátlapi képalkotókkal és egy 5000 mAh-s akkuval.

Ami a valamivel olcsóbbnak ígérkező A35-öt illeti, ez időközben az egyesült arab emírségekbeli Samsung képviselet weboldalán is felbukkant, egyelőre fotók és adatok nélkül, az Indiában már látott SM-A356E/DS modellszámon.

A részleteket tekintve ugyan ez a forrás is vérszegény, de a pletykákra szerencsére ennél a készüléknél is számíthatunk. Az olcsóbb kiadásról ugyanis még tavaly ősszel került nyilvánosságra egy csokor mutatós render, szintén 3 lencsés hátlapi + lyukkamerás előlapi kialakításról és iPhone-szerű élekről árulkodva. A kijelző itt egy 6,6 hüvelykes Super AMOLED lehet 120 Hz-es képfrissítéssel, a hátoldalon 50 + 8 + 2 MP-es kamerákkal, az A35-höz hasonlóan 5000 mAh-s akkumulátorokkal.

Ezek persze nem hivatalos információk, de az indiai és az arab szivárgás tükrében már biztosra vehetjük a középkategóriás modellek premierjét, bármikor is kerüljön rá sor. A tavalyi szivárgások egyébként az év elejére saccolták a megjelenést, ennek alapján pedig már bármelyik pillanatban debütálhat a Galaxy A55 és az A35.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.