Hirdetés

Megkergült a Messengered? Ne aggódj, nem nálad van a hiba



|

Ellehetetleníti az üzenetküldtést, hogy az oldal folyamatosan visszagörget a beszélgetésekben.

Hirdetés

Aki aktívan használja a Facebookot és a Messengert, az jól tudja, hogy rendszeresen előfordulnak hibák és akadozások, tavaly több ilyenbe is belefutottak a felhasználók világszerte. Persze nem minden gikszer érinti minden olvasónkat, így könnyedén megeshet, hogy a többség nem szembesült azzal, amivel sokan igen: szerdán dél után rakoncátlankodni kezdett a Messenger. 

A Downdetector jelentése alapján magyar idő szerint délután fél 1 körül kezdtek el befutni a problémával kapcsolatos jelentések, ami aztán 13:45 környékén érte el a csúcsát. Jómagam is belefutottam ebbe, és a kollégáim közül többen is jelezték, hogy náluk sincs minden rendben.

Hirdetés

A legtöbben arra panaszkodtak, hogy nem tudnak üzenetet küldeni, mivel ahogy megnyitnak egy chatablakot, a rendszer folyamatosan tölti be a korábbi beszélgetéseket, mintha valaki automatikusan visszafelé görgetne. A jelentések és tapasztalatok alapján leginkább a PC-s böngészős felületet érinti a bug, de voltak olyanok is, akik az alkalmazásnál is tapasztalták ezt. 

A helyzetet nem oldotta meg a sütik vagy a gyorsítótár törlése sem, a hibabejelentő oldal kommentjei alapján egy hibás frissítési kód állhat a háttérben. A Downdetector statisztikái szerint mostanra többnyire helyreállt a rend, ugyanakkor még a hír írásának pillanatában is érkeztek be jelentések arról, hogy nem mindenkinél javult meg a rendszer. Nálatok volt bármi rendellenesség a Messengerben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.