Hirdetés

Megvan a Pixel 8 Pro első hibája



|

A Google-telefon új szériájának első darabjai még egy hete sincsenek a vásárlók zsebében, de már akadt egy kis probléma.

Hirdetés

Hónap elején nagy csinnadrattával került bemutatásra a Pixel telefoncsalád új szériája. A menő háromlencsés kamerarendszerrel, és 7 év szoftveres támogatással bereklámozott készülékek kis csúszással, a múlt héten kerültek az üzletek polcaira. Az ingyenes VPN szolgáltatással megjelent telefonok idén először Ausztriában is megvásárolhatók, de nekünk továbbra is várni kell az itthoni forgalmazásra.

A Pixel 8 Pro kijelzője hihetetlenül jó, de ahogy az lenni szokott, a használatban derül fény az első hibákra. Néhány felhasználó egy különös problémáról számolt be a napokban. Ha folyamatosan be van kapcsolva a kijelző, a szöveg egy részét rózsaszínben illetve sárgában jeleníti meg.

A múlt héten megkezdett eladásokat követően a Redditen elkezdtek felbukkanni jelentések, leginkább a Pixel 8 Pro-val kapcsolatban, miszerint a mindig bekapcsolt kijelző egy része színesben jeleníti meg a szöveget.

Hirdetés

Néhányan megemlítik, hogy ez leginkább gyenge fényviszonyoknál történik meg főként a kijelző tetején. A képernyő ki- és bekapcsolása után a probléma azonnal megszűnik.

Az erről a problémáról szóló beszámolók elsősorban a Pixel 8 Pro stabil szoftverkiadását érintik, de az Android 14 QPR1 béta verziójában is előfordult már. Bár a kaliforniai vállalat szerint korai lenne még ítéletet mondani, de az is elképzelhető, hogy hardveres hiba okozza a hibás működést. Ha mégsem, idővel az is ki fog derülni, és a gyors szoftveres javítás túllendítheti a céget a problémán.

Az eddig beérkezett hibajelentések szerint a dolog csak a Pixel 8 Prót érinti, a szimpla Pixel 8-as modelt nem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.