Hirdetés

Megvan, mikor jön a Word 2021



|

A következő években is lesz élet a Microsoft 365-ön túl.

Hirdetés

A Microsoft bizonyára örülne, ha mindenki az előfizetős Microsoft 365 szolgáltatáscsomagot használná, ám a redmondiak szerencsére belátják, hogy bőven van igény a megvásárolható szoftverekre is.

Egy ideje már tudjuk, hogy a szerepet betöltő Office 2019-et hamarosan a Office 2021 váltja, a Microsoft pedig nemrég elárulta a megjelenési dátumot is.

Hirdetés

A vállalat hivatalos blogján megosztott közlemény szerint az új csomag a Windows 11-gyel azonos napon, október 5-én válik elérhetővé. A részletekről sajnos nem sokat tudni, de Tom Warren, a The Verge újságírója úgy értesült, hogy a 2021-es kiadás nagyban hasonlít majd a bejelentéssel párhuzamosan piacra dobott Office LTSC-re.

Ez a verzió azoknak a vállalatoknak szól, amelyek valamilyen okból nem tudják, vagy nem szeretnék használni a felhős szolgáltatásokat. Az LTSC-ből olyan újdonságok köszönhetnek vissza az Office 2021-ben, mint a sötét mód és különböző hozzáférhetőségi funkciók.

Azt pedig már a Microsoft korábban elszórt információmorzsáiból tudjuk, hogy a programcsomagot 5 évig fogják támogatni a redmondiak, s hogy a 64 bites mellett a régi jó 32 bites rendszerekkel is működik majd.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.