Hirdetés

Mesés, Harry Potter témájú mobilt és tabletet villantott a Redmi



|

A gyártó tényleg odatette magát a varázsvilág előtt tisztelgő készülékekkel, a beszerzésükhöz viszont varázslatra lesz szükség.

Hirdetés

Az iPhone-okkal ellentétben az androidos térfélen nem ritka, hogy a mobilgyártók limitált szériás, különböző témákhoz igazított okostelefonokat készítenek. Ezek a különleges kiadások ugyan nem mindig sikerülnek jól, de szerencsére bőven akadnak pozitív példák is, amikor a tervezők tényleg mindent beleadnak rajongók kiszolgálásába.

Az utóbbiak sorát gyarapította a Redmi Note 12 Turbo tavaly márciusban piacra dobott Harry Potter-kiadása, ami most rögtön két, nem kevésbé mutatós utódot is kapott egy mobil és egy táblagép formájában.

Hirdetés

Az idei évben a Xiaomi megfizethetőbb almárkája a csúcskategóriás hardverrel hasító Redmi Turbo 3-at vetette alá a Harry Potter kezelésnek, s ahogy azt a gyári reklámanyagok is mutatják, az illetékesek nem végeztek félmunkát. A szivárgások alapján Snapdragon 8s Gen 3 processzorral és akár 16 GB memóriával szerelt telefon hátulját gyönyörű minták díszítik (külön figyelmet érdemel a varázspálca végére "helyezett" LED-villanó), a hozzá járó mutatós dobozban pedig Harry Potter-témájú töltő és egy tok is lapul.

A Redmi Pad Pro tablet esetében már nem vitték annyira túlzásba a díszítést a cég tervezői, cserébe viszont jár mellé egy lenyűgöző borító, ami minden vérbeli HP-rajongó álmát, egy roxforti behívót formáz. A táblagép a márkához hűen olcsó készüléknek ígérkezik, e sorok írásakor viszont még nem ismert a specifikációja.

A Redmi Turbo 3 és a Pad Pro hivatalos leleplezése a mai napon esedékes Kínában, a Harry Potter-témájú variánsok viszont jó eséllyel soha nem jutnak el Európába, így az itteni rajongók kénytelenek lesznek bevetni az Invito (Accio) varázsigét, vagy megelégedni a plakátokon látottakkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.