Hirdetés

Minden, amit tudni akartál a Galaxy Note 9 új S Tolláról



|

Külön is összegyűjtöttük, hogy milyen újdonságokra képes a Samsung új S Tolla.

Hirdetés

Összefoglalónkban részletesen kielemeztük a Galaxy Note 9 újdonságait és az új S Toll képességeit is. Most következzen még néhány érdekes részlet a legjobb mobilos digitális tollról.

Hirdetés

Az S Toll új funkciói közé tartozik, hogy már multimédiás vezérlőként, távirányítóként is használható. Ha a gombot egyszer nyomjuk meg, akkor a lejátszás indul el vagy áll meg, legyen szó zenéről vagy videóról. Ha kétszer nyomjuk meg, akkor a lejátszási lista következő elemére ugrik. 

Az új toll immáron kioldógombként is funkcionál, vagyis kéz nélkül készíthetünk szelfiket. Ehhez elég elhelyezni valahol a készüléket, majd akár 10 méterről indíthatjuk el a kamerát, válthatunk az előlapi szenzorra, és fotózhatunk. 

Természetesen a képek és a prezentációk diái között hasonló módon tud váltani az S Toll, egy gombnyomás előre, kettő pedig visszafelé viszi a tartalmakat. 

Külön említést érdemel még az S Toll "akkumulátora". Ugyanis hiába Bluetooth-képes a toll, és van szüksége saját energiára, valódi akkumulátor nincs benne. A Samsung egy szuperkondenzátort használ, vagyis évek múlva sem lesz baja, mint egy öregedő akkumulátornak. Ennek a töltése is sokkal gyorsabb, vagyis még ha 30 percenként is kell tölteni, a körülbelül 40 másodperces idő nem nagy kiesés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.