Hirdetés

Minden téren fejlődött az új Airpods Pro, verhetetlennek tűnik az Apple fülese



|

Az almás cég tegnap leleplezte az zajszűrős fülhallgató következő generációját, ami több izgalmas újdonságot is hozott.

Hirdetés

Az Apple szerdán tartotta a 'Far Out' fantázianéven emlegetett eseményt, ahol nemcsak az iPhone 14-et leplezték le (amiért egyébként hazánkban egy kisebb nagyobb vagyont kérnek majd), hanem bemutatkozott többek közt az Airpods Pro következő generációja is, amit imádni fognak azok, akik egy parányi eszköztől várnak prémium funkciókat.

A dizájn alig változott az elődhöz képest, a motorháztető alatt azonban annál több az újítás. A fülhallgatóban az Apple új, H2-es chipje dolgozik, ennek köszönhetően jobb hangzásra és alacsonyabb fogyasztásra számíthatunk. Továbbfejlődött a zajszűrés (a gyártó szerint az ANC az előző generációs kiegészítő dupláját kínálja), és a transzparens módon is reszeltek, így tisztábban lehet majd érteni azokat a hangokat, amiket a szűrőnek át kell engednie.

Hirdetés

Az előző generáció egyik újítása volt a spatial audio, amihez most dinamikus fejkövetés is társul: az iPhone kamerájával a saját fejformánkhoz szabhatjuk a hangzást, ezt pedig természetesen szinkronizálhatjuk is az eszközök között.

Ha már fejforma: a csomagba bekerült egy XS-es méretű fülpárna a kisebb fülű felhasználók nagy örömére, a füles szára pedig érintésérzékeny, így már nem kell a telefon a hangerőszabályzáshoz. Bekapcsolt zajszűréssel 6 órán át bírja az Airpods Pro 2, amihez további 24 órányi töltést kínál a tok, amibe ezúttal egy hangszóró is került, hogy könnyebb legyen megtalálni. A tok támogatja a Qi vezeték nélküli töltést és a Apple Watch töltőket is. 

Az Airpods Pro 2 holnaptól előrendelhető hazánkban és szeptember 23-án érkezik hivatalosan. A hazai árat egyelőre nem ismerjük, Amerikában 249 dollárt kérnek majd a fülhallgatóért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.