Hirdetés

Mutatós díszbe öltöztetheted Samsung okosórádat ezekkel a bolygós számlapokkal



|

Jól néznek ki, ingyenesek, plusz számos érdekességet is mutatnak.

Hirdetés

Rengeteg számlap közül válogathatnak a Samsung felhasználók mikor okosórájuk személyre szabására kerül sor. A klasszikus és letisztult számlapoktól kezdve egészen az informatív vagy éppen egészségre fókuszáló változatokig, lényegében minden elérhető, teljességgel személyes preferenciáink szerint állítható.

Most újabb lapokkal bővült a paletta, amik több dolog miatt is különlegesek. A Samsung és az Európai Űrügynökség (ESA) kollaborációja révén mostantól a Naprendszer összes bolygóját óránk számlapjának állíthatjuk. Ezek ráadásul nemcsak hogy piszok jól néznek ki, számos érdekes információval is szolgálnak az adott planétát illetően. 

Hirdetés

A Galax Time névre keresztelt számlapokon - a helyi időn felül - tájékozódhatunk arról, hogy hány óra van éppen az adott égitesten, de még az az egyes bolygók valós idejű helyzetét és a Földhöz viszonyított távolságát is kiolvashatjuk rajtuk.

Természetesen használatukhoz elengedhetetlen egy Samsung Galaxy Watch óra megléte, viszont, ha ezen feltétel teljesül, akkor teljes szabadsággal válogathatunk az égitestek közül. A bolygós számlapokat ingyen és bérmentve zsákolhatjátok be a Play Áruházból, ide kattintva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.