Hirdetés

Nem ez a Facebook legjobb napja, megint megőrült a Messengerrel együtt



|

Aki most használná a Zuckerberg birodalom közösségi oldalát, illetve annak üzenetküldő alkalmazását, kellemetlen meglepetésre számíthat.

Hirdetés

Még egy átlagos felhasználó számára is képes pár hetente frissnek és üdének ható, korábban sosem látott hibákkal előrukkolni a Meta konzorcium koronagyémántja, a közösségimédia-platformok alfája és ómegája, azaz a Facebook. Nem kell ahhoz a Business Suite felületén ügyködni, hogy az ember belefusson valami teljesen érthetetlen, ugyanakkor végtelenül idegesítő kellemetlenségbe.

Január utolsó napján például azzal "szórakoztatta" a Facebook és a Messenger a felhasználókat, hogy folyamatosan visszafelé görgetett a beszélgetésekben, egészen a kapcsolatfelvétel pillanatáig, ami - főleg, ha többéves ismeretségről, és napi szintű csevegésről volt szó - egy örökkévalóságig tartott. De még ezt követően sem lehetett visszatérni az aktuális beszélgetéshez.

Hirdetés

Azóta eltelt annyi idő, hogy kiheverhettük a sokkot, de még mindig hajlamos vissza-visszagörgetni valamennyit, máskor pedig nem a legutóbbi üzenetváltást mutatja frissként, ami arról árulkodott, hogy a Meta szakemberei nem tudták maradéktalanul felszámolni az imént említett hiba forrását. Mindezt pedig most egy újabb kellemetlenséggel sikerült tetézni:

nem lehet bezárni a chatablakokat.

Fontos megjegyezni, hogy ezzel csak akkor szembesülünk, ha a Facebookon belül használjuk a Mesengert, méghozzá böngészőben. Amennyiben közvetlenül a Messenger appot megnyitva csevegnénk, vagy mobilról tennénk ugyanezt, akkor látszólag minden rendeltetésszerűen működik. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozz a meghibásodást, sem azt, hogy mennyire kiterjedt, ám a Downdetector szerint már többen jelentették Magyarországon kívülről is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.