Hirdetés

Nem fogy elég jól az AirPods 3, nagy lépésre szánhatta el magát az Apple



|

Lényegi változásokkal készülhet 2024-re az Apple a Bluetotth-fülesek kapcsán.

Hirdetés

Az idei év nem alakult valami rettentő izgalmasan az Apple háza táján, hiszen az iPhone és az Apple Watch frissítései meglehetősen rutinszerűre sikeredtek, új iPadet és AirPodsot pedig nem is kaptunk az almás cégtől. A jövő év viszont jóval izgalmasabban alakulhat, elsősorban a viselhető eszközök (Wearables) számára.

Ezt nem más, mint a gyakran jól értesültnek bizonyuló Mark Gurman írja a legújabb hírlevelében, aki szerint 2024-ben kifejezetten erre a kategóriára fognak koncentrálni a cupertinóiak, ami erősen felkavarhatja az AirPods környékét jellemző állóvizet is.

Hirdetés

A Bloomberg elemzője szerint az Apple nem elégedett a jelenlegi helyzettel, mivel az AirPods 2 és az AirPods Pro között árult harmadik generációs AirPods nem kínál elegendő plusz funkciót ahhoz, hogy a vásárlók ezt válasszák a 40 dollárral olcsóbban beszerezhető elődmodell helyett. Erre lehet megoldás, hogy a jövőre érkező AirPods 4 képében az Apple rögtön két modellt is piacra dobhat.

Gurman szerint mindkettő frissített dizájnnal, újratervezett tokkal és USB-C töltéssel érkeznek, viszont csak a drágább kiadásban lesz ott az aktív zajszűrés (ANC). Ezen túlmenően pedig az elemző megismételte azt a korábbi jóslatát, hogy az Apple egy szoftverfrissítéssel hallókészülékként is használhatóvá fogja tenni az ANC-vel felszerelt Bluetooth-füleseket. Ha hihetünk a jelentésnek, az almás cég úgy véli, hogy a kategóriához kapcsolódó ötleteivel felforgathatja az egész hallókészülék-iparágat.

Végezetül pedig Gurman azt is megpendítette, hogy az Apple végre frissíteni fogja a három éve változatlan formában forgalmazott AirPods Max fejhallgatót. A beszámoló alapján ez nem fogy olyan jól, hogy egy teljes értékű generációváltásba fektessen a gyártó, cserébe viszont új színeket és USB-C töltést kaphatunk. Az elemzőnek mindemellett az iPhone 16-szériát illetően is volt néhány szava, amiről itt írtunk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.