Hirdetés

Nem nálad volt a hiba, tényleg akadozott a Facebook



|

Magyarországról is sokan jelentették, hogy valamiért nem működik rendesen a Facebook weboldala.

Hirdetés

Globális hiba léphetett fel az elmúlt órákban a Facebookon, ugyanis világszerte nagyon sokan jelezték, valamiféle probléma ütköztek a facebook.com betöltése folyamán - igen, itt konkrétan magáról a weboldalról van szó, a Facebook mobilos applikációját nem érintette egyáltalán a fennakadás. 

Downdetector adataiból jól látszik, hogy nagyjából 13 óra után kezdtek el záporozni a jelentések, de viszonylag hamar helyreállhatott a rend, szóval óriási problémáról nem lehet beszélni hazánkban sem.

Hirdetés

Világszinten is tapasztalható volt ez a rövid akadozás, sok ezren futottak bele abba, hogy nem működik, nem tölt be rendesen a Facebook weboldala. A teljesség igénye nélkül az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Hollandiából és Indiából is jelentették a hiába. 

Nemrég egyébként a Messengerrel is gond volt.

Ti tapasztaltatok mindebből bármit is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.