Hirdetés

Okoshangszórónak is jó lesz a Google Nest WiFi mesh router



|

Október 15-én debütálhat a Nest WiFi, ami egy különleges mesh routernek ígérkezik: okoshangszóró is egyben.

Hirdetés

A Google október 15-én tartja az idei nagy hardveres rendezvényét, amelyen bemutatkozik a Pixel 4 és a Pixel 4 XL csúcsmobil. Természetesen más érdekességek is akadnak, például mesh rendszerű routerre is számíthatunk. 

Hirdetés

A 9to5Google forrásai szerint a Google a Nest WiFi-t is október 15-én mutatja be. Ez a Google új routere lesz, több frissítést is hoz magával, és egyben Google Assistant-alapú okoshangszóróként is funkcionál. 

Ezúttal a Google nem három egyforma egységet árul majd a mesh rendszerhez, a Nest WiFit egy csomag kisebb jeladó egészíti majd ki. 

A Nest WiFihez mellékelt beacon-egységek mikrofont és hangszórót is kapnak, így a Google Assistant az egész házban használható lesz, vagyis nincs szükség külön Google okoshangszóró megvásárlására. 

Valószínűleg az esetlegesen hallgatózó extrának nem mindenki örül majd, így remélhetőleg a mikrofonokat le lehet tiltani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.