Hirdetés

Olyan funkcióval bővült a Spotify, aminek örülni fognak a PC-sek



|

Régóta kért kényelmi megoldást vezetett be a zenestreaming szolgáltatás.

Hirdetés

A Spotify napjaink legnépszerűbb zenestreaming szolgáltatása, amely nemcsak ingyenes csomagjával vívta ki magának ezt a sikert (amiért azért el kell viselni néhány reklámot), hanem azzal is, hogy folyamatosan bővítik valami újdonsággal. Tavaly olyan funkciókkal gazdagodott a platform, mint az MI-vel lefordított podcastek, a közösségi zenehallgatás vagy a napszaktól függő lejátszási listák, és bár csak 2024 márciusában járunk, már a harmadik új fejlesztésről számolhatunk be. 

Először a Music Psychic, vagyis a Zene Médium érkezett meg, ami az élet kisebb-nagyobb kérdéseire igyekszik válaszolni zenés formában, majd a videós piacra is rástartolt a Spotify, jöttek a klipek

Hirdetés

A legnagyobb zenestreaming szolgáltató most a PC-sek élményét igyekezett kicsit kellemesebbé varázsolni azzal, hogy elérhetővé tett egy régóta kért és várt funkciót, az asztali minilejátszót. Az asztali alkalmazásból elérhető Miniplayer gyors hozzáférést biztosít a programhoz: az átméretezhető ablakban menedzselhetjük a zeneszámokat, kiválaszthatjuk a lejátszási listákat és hangerőt is állíthatunk. A Spotify megosztott róla egy fotót is, hogy milyen a dizájn: 

A vállalat szerint a minilejátszót először a Premium-csomag előfizetői kapják meg, már el is kezdték bevezetni nekik, ez pedig arra utal, hogy végül az ingyenes változatot használható felhasználókhoz is eljut. Amint elérhetővé válik, az asztali alkalmazás jobb alsó részén, a szokásos lejátszásvezérlőtől jobbra található négyzetre kattintva jelenik meg egy lebegő ablak a teljes app mellett. A fenti képen láthatjátok, hogy milyen formákban lehet használni attól függően, hogy mennyi helyre van szükség.

Ez a funkció felváltja az olyan harmadik féltől származó megoldásokat, mint az Alfred Spotify Mini Player, a Lofi Spotify Mini Player és a SpotMenu. Ti örültök a Spotify újdonságának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.