Hirdetés

Saját kontrollert csinált az ASUS a ROG telefonokhoz, de nem lesz olcsó



|

Az ROG Tessen a ROG Phone 8-as szériájához érkezik jövőre.

Hirdetés

Az első nem ZenFone családba tartozó telefonsorozatát 2018-ban kiadó cég gyorsan fejlesztette egymás után a készülékszériákat, hiszen most, hat évvel később a nyolcadik ROG Phone megjelenése van már a küszöbön. A ROG Phone 8-ra ugyan még várnunk kell egy-két hónapot, de jó ágazati szokás szerint minden fontosabb dolgot kiszivárogtattak róla.

A gamereket indulása óta kiszolgáló márka továbbra sem hazudtolja meg magát. Az idén tavasszal megjelentetett kézi konzol, a ROG Ally után most egy telefonhoz csatlakoztatható játékkontrollert kínál kiegészítő gyanánt.

Hirdetés

A ROG Tessen néven megjelenő kiegészítő a legújabb ROG Phone-ok mellé vélhetően opcionális vásárlási lehetőségként érkezik majd. Egy szivárogtatás most úgy mutatja be az új kütyüt, mint bármelyik androidos okostelefon ideális társát, feltehetően nem kizárólag a ROG Phone-okkal fog működni, de lehet, hogy azokkal használhatjuk majd a leghatékonyabban valami szoftveres kiegészítésnek hála.

A frissen kiszivárgott képek tanúsága szerint első ránézésre az eszköz minden olyan gombbal és funkcióval rendelkezik, amit elvárnánk egy hasonló játékvezérlőtől, viszont elképzelhető, hogy a kontroller nem fog vezeték nélküli módban működni. Várhatóan a ROG Phone 8 és 8 Próval egy időben fog megjelenni 139 és 159 dollár (adóval együtt 61 000-70 000 forint) közötti vételáron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.