Hirdetés

Szavazz: Tervezed, hogy valamelyik frissen bejelentett iPhone-ra cseréled a mobilod?



|

Nagy reményeket fűz az Apple az iPhone 14 széria sikeréhez. De vajon fel tudta kelteni új készülékeivel a PC World olvasóinak kíváncsiságát?

Hirdetés

Miután hónapokig kizárólag szivárogtatók által elhintett információmorzsákkal kellett beérniük az iPhone 14 széria iránt érdeklődőknek, az Apple végre megkönyörült rajtuk, és szeptember 7-én megejtette a hivatalos leleplezést. Az eseményen megismerhettük még az új Apple Watchokat, bemutatkozott a továbbfejlesztett Airpods Pro, és még az iOS 16, illetve a watchOS 9 érkezésének időpontja is kiderült, a legnagyobb figyelem kétségtelenül az iPhone 14, az iPhone 14 Plus, az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max felbukkanását követte.

Érdemes megemlíteni, hogy a "Far Out" címen futott előadás mérhető csökkenést eredményezett az egyik legnagyobb felnőttfilmes oldal látogatottságában, pedig mind utóbb kiderült, az új iPhone-ok teljesítmény tekintetében alig valamivel tudnak többet mutatni az előző generációnál. Az iPhone 14 készülékek ára ellenben tökéletesen alkalmas arra, hogy az egekbe lökje az ember vérnyomását, ráadásul a drágulást az sem tudja kikerülni, aki korábbi modellt választana.

Hirdetés

Mindennek tükrében kíváncsiak vagyunk arra, hogy a PC World közönségét meggyőzte-e az Apple bemutatója, és hogy hányan érzik úgy, hogy van egy iPhone 14 (vagy Plus, Pro, esetleg Pro Max) formájú lyuk az életükben, amit muszáj egyik vagy másik modellel betömniük. A voksolás menete egyszerűbb nem is lehetne: mindössze ki kell választani a válaszlehetőségek közül azt, amelyik rátok érvényes, kattintani egyet, és ha ez megtörtént, természetesen meg lehet lesni a szavazás pillanatnyi állását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.