Hirdetés

Tévénézéshez készített egyedi fülhallgatót a Sennheiser



|

Még Bluetooth nélkül is egyszerűen, a hangminőség romlása nélkül csatlakoztatható a tévékhez.

Hirdetés

Roppant praktikus és egyben minőségi hangzást kínáló fülhallgatót mutatott be a Sennheiser. A német gyártó már korábban is tervezett olyan készüléket, amelyet kimondottan a tévénézéshez szánt, azonban a legújabb modell párhuzamos képes kapcsolódni a televízió mellett egy laptophoz, tablethez vagy okostelefonhoz is.

A Sennheiser TV Clear az okoseszközökhöz Bluetoothtal kapcsolódik, viszont az optikai és az analóg tévékhez nincs szükség erre, mert a kapcsolatot egy különálló transmitter készülék biztosítja.

Hirdetés

A vezeték nélküli fülhallgató sokkal diszkrétebb és praktikus dizájnnal rendelkezik, mint a tavaly októberben megjelent, csakugyan tévézéshez fejlesztett elődje, a Sennheiser RS 5200. A mindössze 6,9 g-os füles 15 órán keresztül használható egyetlen töltéssel, a töltő tok pedig 22 órát bír hálózati kapcsolat nélkül.

A TV Clear öt különböző hangbeállítási módot biztosít, a tévé hangerejétől függetlenül is állítható, illetve az Ambient Awareness módnak hála remekül zárja ki a külvilág zajait. A fülhallgatóhoz párosul egy mobilapplikáció is, amivel több beállításon lehet módosítani, illetve a Find My Earbuds lehetőséggel könnyedén meg lehet találni, ha elhagynánk valahol.

A teljes Sennheiser TV Clear csomag a gyártó tervei szerint még idén nyáron elérhető lesz 400 dolláros, vagyis kb. 146 ezer forintos áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.