Hirdetés

Titokzatos képen a Huawei összehajtható képernyős okostelefonja



|

A Huawei Mate X2 modellt néhány napon belül fogja bemutatni a vállalat Kínában.

Hirdetés

Néhány nap múlva fogja leleplezni a Huawei a cég legújabb, csúcskategóriás okostelefonját, a Mate X2-t. A első Mate X 2019-es megjelenését követően egy évvel később dobta piacra a cég a Mate XS modellt, hamarosan pedig tovább fog bővülni a kínai gyártó összehajtható készülék felhozatala. A Huawei Mate X2-ről egyelőre nagyon keveset tudni, viszont a közösségi oldalakon már elkezdett terjedni a készülékről készült egyik első promóciós fotó.

A Samsung Galaxy Fold széria dizájnjához hasonlítható Huawei Mate X2-t a Sanghajban megrendezésre kerülő Mobile World Congress konferencián fogják bemutatni, amelyet az eredeti tervek szerint nyáron tartottak volna Barcelonában.

Hirdetés

Az új összehajtható képernyős készülők promóciós fényképe a bemutató kezdetére utal, ugyanis a rendezvény kínai idő szerint február 22-én este 8 órakor fog kezdődni. Ez magyar idő szerint délután 1 órás kezdést jelent. A Mate X2 este 8-at ábrázoló grafikáját a kínai közösségi oldalon, a Weibo felületén kezdték az emberek terjeszteni.

A Huawei Mate X2-be a Mate 40-hez hasonlóan Kirin 9000 lapkakészlet kerül, és egyes híresztelések alapján négy kamera is helyet kap majd a készülék hátoldalán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.