Hirdetés

Új kriptovaluta bányászgépet jelentett be a Sapphire



|

A hongkongi székhelyű hardvergyártó a Cudo Miner csapatával együttműködve tervezte a masinát.

Hirdetés

Az utóbbi időben újból megemelkedett a bitcoin értéke, így nem meglepő döntés a Sapphire részéről, hogy kihasználja a helyzetet, és egy roppant erős kriptovaluta bányászgépet dobjon piacra. A hardvergyártó legfőbb célja az volt, hogy egyszerűen kezelhető, de emellett stabil teljesítményt nyújtó eszközt kínáljon a vásárlók számára.

A Sapphire INCA EP-10 GPU Mining Solution nevű gép a Cudo Miner szoftvergyártó közreműködésével készült, ennek megfelelően a legújabb CudOS szoftver fut rajta. Az INCA EP-10-ben AMD EPYC Embedded 3251 55W processzor dolgozik, amely a gyártó megfogalmazása szerint egyszerű megoldást kínál a különféle kriptovaluták bányászatára.

Hirdetés

A gép akár 10 videokártya egyidejű működésével is boldogul, hála a tíz darab PCIe x16 slotnak, illetve a négy RDIMM slot támogatja az 512 GB-os memóriát. Az INCA EP-10 két 1600 W-os tápegységgel üzemel, de lehetséges további kettőt telepíteni rá.

A Sapphire globális marketingdivíziójának alelnöke, Adrian Thompson nagyon bizakodóan nyilatkozott a termékről, és elmondta, hogy a tesztelések során a felhasználók roppant elégedettek voltak mind a gép teljesítményét, mind pedig a profitgenerálást illetően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.