Hirdetés

Újabb összecsukható telefon debütál hamarosan



|

Egy népszerű kínai márkától érkezik az érintőkijelzős, de félbehajtható készülék.

Hirdetés

A Tecno nevű kínai telefonmárka 2006-ban indult hódító útjára, elsőként a nagy lélekszámú, de alacsony vásárlóértékű országokban. Kína után elsősorban az indiai és az afrikai vásárlókat célozták meg, ám megbízható, olcsó-középkategóriás telefonjaikkal mára betörtek más piacokra is. Legutóbb egy színét változtató telefonnal hívták fel magukra a figyelmet, de most egy jól bejáratott, kelendő terméktípust fejlesztettek ki, egy összecsukható kagylótelefont.

A Phantom V Flip nevű készülék külső felén egy kör alakú OLED kijelzővel lett ellátva, ami mellett két kamera került elhelyezésre. Ez a kör alakú kijelző zseblámpaként funkcionál szükség esetén. Belül egy 6,9 inches, összehajtható LTPO AMOLED kijelző található.

Hirdetés

A telefon működését egy Mediatek Dimensity 8050 lapkakészlet szavatolja, amelynek nyolcmagos processzora akár 3,0 GHz-es működésre is képes. A készülék 256 GB tárhellyel rendelkezik, és 8 GB memóriával, ami akár a duplájára is bővíthető. A 22:9-es képarányú kijelző 120 Hz-en frissít és 1000 nit fényerőre képes. A külső kijelző 1,32 inches átmérőjű, számos widgetet támogat és keresőként is működik.

A főkamera 64 MP-es, 1/1,73"-es érzékelővel, f/1,7 rekeszértékű objektívvel látták el. A kisebb kamera 13 MP-es és ultraszéles látószögű. Mindkét kamera autofókusz funkcióval bír. A telefon belsejében is található egy 32 MP-es kamera, ami egy apró lyukba süllyesztve helyzkedik el.

A készülék teljes hossza 171 mm, kevesebb mint 7 mm a vastagsága, és egy impozáns 4000 mAh-s akkumulátor helyezkedik el benne, ami egy viszonylag nagy kétcellás megoldásnak számít. A Tecno állítása szerint mindössze 15 perc elegendő az akkumulátor félig történő feltöltéséhez a mellékelt 40 W-os töltővel. A készülék a várakozásoknak megfelelően felül az AI hullámára, és egy EllaGPT nevű személyi asszisztens használatát is lehetővé teszi. 

A telefon fekete és lila színben lesz kapható hamarosan, az értesülések szerint kb. 700 euróért (274 000 forint) az európai piacokon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.