Hirdetés

Vége van a Yahoo Messengernek



|

Július 17-én végleg lehúzza a rolót a Yahoo üzenetküldője. Az előzmények még 6 hónapig megmaradnak.

Hirdetés

Miközben a Google újabb és újabb üzenetküldőkkel próbálkozik, addig a klasszikusok egy része szépen lassan kikopik a mezőnyből. Tavaly eltűnt az AIM, az egykor MSN Messengerként működő Windows Live Messenger pedig 2013-ban húzta le a rolót, miután a Microsoft megvette a Skype-ot. 

Hirdetés

Most a Yahoo Messenger is távozik a mezőnyből. A Yahoo július 17-én végleg leállítja a szolgáltatást. Onnantól kezdve nem lehet majd bejelentkezni semmilyen eszközről, de a felhasználók még 6 hónapig letölthetik a csevegési előzményeiket. 

A Yahoo jelenleg nem ajánl utódot a kifutott szolgáltatása helyett, de kísérletezik egy meghívásos alapon működő üzenetküldővel, aminek a neve Yahoo Squirrel. Ez jelenleg béta állapotú, de már lehet kérni hozzá meghívót. Androidon és iOS-en egyaránt működik. 

Természetesen alternatíva bőven akad: ott van például a WhatsApp, a Viber, a Facebook Messenger, a Hangouts, az Allo, a Telegram, a Signal, a Snapchat vagy a BBM. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.