Hirdetés

Vitaminnak hitte és lenyelte az AirPods-fülesét egy nő



|

Nem olyan ritka eset ez, mint elsőre gondolnánk.

Hirdetés

A most éppen az egészen friss iPhone 15-szériával hódító Apple kétségtelenül bankot robbantott a 2016 óta forgalmazott AirPods-fülesekkel, amelyeknek komoly szerepük volt abban, hogy széles tömegek fordítottak hátat a hagyományos, vezetékes megoldásoknak.

Az Apple divatos Bluetooth-kiegészítője kétségtelenül számos előnyt kínál a drótos technológiához képest, azt viszont a hátrányai közé kell felírnunk, hogy az emberek rendszeresen gyógyszernek vagy vitaminnak nézik, és lenyelik.

Hirdetés

Tavaly nyáron egy brit híresség járt így, most pedig a TikTokon megy nagyot egy nő sztorija, aki azt állítja, hogy vele is megtörtént a dolog. A Utah államban élő Tanna Barker az egyik reggeli sétája során összefutott egy rég nem látott barátjával, a beszélgetés közben pedig be akarta venni a már a kezében tartott vitaminjait, ám véletlenül az időközben kivett AirPods-fülesét küldte le.

Barkernek még akkor sem tűnt fel a baki, amikor a "vitamin" nehezebben akart lecsúszni a szokásosnál: egyszerűen ivott rá egy kis vizet, hogy segítse a folyamatot. A nő végül csak akkor kapcsolt, mikor az ismerősétől elbúcsúzva észrevette, hogy még mindig ott szorongatja a kezében az eredetileg bevenni szándékozott tablettákat.

@tannasellsutah 🤯OH MY GOOOOOOOSH!!!! You have to watch this! So embarrassing!!! #istillcantbelieveit #whatinthelivingheck #thistooshallpass #whatthe #iamshook #getoutofmybelly ♬ original sound - IamNanaTanna

A videó feltöltője a közeli barátaitól és orvosoktól is segítséget kért, de mindenkitől azt a tanácsot kapta, hogy egyszerűen várja ki, amíg természetes úton kapja vissza a lenyelt fülesét. A közel 3 millió nézőhöz eljutó nő azóta több videót is feltöltött, amelyekben többek között a "baleset" helyszínét is megmutatta a követőinek, az viszont egyikből sem derül ki, hogy végül sikerre vezetett-e a türelem.

Az esetről beszámoló AppleInsider mindenesetre emlékeztet, hogy Barker és a bevezetőben említett brit híresség mellett egy további férfiról és egy nőről is tudunk, akik az AirPodsukat nyelték le a gyógyszer helyett, melyek közül az egyik esetben vészhelyzeti beavatkozással kellett eltávolítani az eszközt. Magyarán mindenki jobban teszi, ha kicsit figyelmesebben jár el, már csak az almás kiegészítő borsos ára miatt is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.