Hirdetés

4700 MHz-en ketyeg a G.Skill új memóriacsomagja



|

Ez a világ leggyorsabb Trident Z RGB memóriakitje, ami a nevéből adódóan még világít is.

Hirdetés

A G.Skilltől megszoktuk, hogy mindig van valamilyen új és általában szupergyors memóriája - így van ez most is. Nemrég a világ leggyorsabb Trident Z RGB memóriakitje mutatkozott be. A DDR4-es modulok 4700 MHz-en ketyegnek, CL-19-19-19-39-es időzítéssel, 1,45 volton. 

Hirdetés

Ez egy 16 GB-os (2 x 8 GB-os) csomag. Ezzel a gyártó szerint ez az első DDR4-es kit kereskedelmi forgalomban, ami eléri ezt az órajelet, ráadásul szintén ez az első, ami RGB-s világítással teszi ezt. 

Természetesen ezúttal is a Samsung nagyteljesítményű DDR4-es lapkáit alkalmazták. A modulokat egy MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC alaplap és egy Intel Core i7-8700K processzor segítségével hitelesítették. 

A G.Skill Trident Z RGB szériája még 2016 végén mutatkozott be, és azóta is a leggyorsabb az RGB-s modulok világában. A cég mérnökei folyamatosan azon dolgoznak, hogy még tovább emelhessék az órajeleket. Természetesen az egykattintásos tuning is támogatott, hála az Intel XMP 2.0 profiloknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.