Hirdetés

A feje tetejére állíthatja a kézikonzol-piacot a Lenovo Legion Go



|

A Nintendo Switchet mímelő kialakítás mellett az AR-szemüvegek is kiemelik majd a tömegből.

Hirdetés

Hetek óta szivárognak a képek és különféle hardveres részletek a Lenovo érkező kézikonzoljáról, a Lenovo Legion Go névre keresztelt eszközről, amit a legfrissebb hírek szerint as következő hétvégén, a Berlinben megrendezésre kerülő IFA 2023-on mutatnak majd be hivatalosan.

A tech világ egyik legismertebb és legmegbízhatóbb pletykafészke, Evan Blass most videót is szállított az eszközről, nem is akármilyet.

Hirdetés

Az elmúlt napokban mi lesz beszámoltunk már arról, hogy milyen hardvert kap a Lenovo Legion Go. A processzor gyakorlatilag megegyezik a ROG Ally chipjével, a memória azonban gyorsabb lesz, hiszen LPDDR5 helyett LPDDR5X modulokat használnak. Az egyik legnagyobb előrelépést a 144 Hz-es, VRR támogatással érkező, 2560x1440-es felbontású, 8,8"-os kijelző jelenti majd, de nem csak ezen játszhatunk.

Ahogy a videóból is kiderül, a konzol mellé egy Micro OLED AR szemüveget is piacra dob majd a Lenovo, amely egy 1080p-s felbontású, 60 Hz-es kijelzőt szimulál, és bármilyen USB-C-s eszköz képét képes lesz átvenni. Ezzel és a lecsatolható kontrollerekkel merőben új játékélményre számíthatunk a konzoltól. A szemüvegért várhatóan 500 dollárt, míg a konzolért 800-at kérnek majd, ha októberben megjelenik. 

Izgatottan várjuk, hogy maradt-e még bármilyen puskapor a Lenovo tarsolyában a hétvégi bejelentésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.