Hirdetés

Az idei Wonderluston az is kiderült, hogy nagyjából mikor jelenik meg az Apple Vision Pro



|

Maga Tim Cook jelentette be a hírt.

Hirdetés

Kedden volt az Apple szokásos éves termék-leleplezője. Ilyenkorra szokta a cég időzíteni az új termékek megjelenését és bemutatását. Idén is sok új dolog került a kínálatba, és lehullott a lepel az országonkénti áraikról is. Többek között bemutatkozott a várva-várt 15-ös iPhone-széria, és szeptember 22-től már a boltokban van az Apple Watch Series 9 és a Watch Ultra 2 is.

A bemutatott termékek és a bejelentett árszabás mellett a cég képviseletében Tim Cook vezérigazgató beszélt néhány jövőbeli dologról is. Ilyen például az egyre gyakrabban emlegetett hightech AR szemüveg, az Apple Vision Pro is.

Hirdetés

A meglehetősen drága termék kereskedelmi forgalomba kerülését is nagyjából közölte Cook a közvetítés nézőivel: a jelenlegi tervek szerint 2024 elején fog megjelenni. Az új platform júniusi bemutatása óta az Apple több fejlesztői verziót is kiadott a visionOS-ből, az eszközt működtető operációs rendszerből. A vállalat emellett megkezdte a visionOS-es termékeken dolgozó regisztrált fejlesztők számára a tesztelésre szánt készletek elküldését.

Az Apple szeptember elején megjelent közleménye szerint a visionOS tartalmazni fogja az App Store-t, így a már ismert iPhone és iPad alkalmazások automatikusan megjelennek majd az App Store-ban az Apple Vision Prón.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.