Hirdetés

Felbukkant a Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56



|

Három slotot foglal el a PC-ben a hatalmas hűtőbordával felszerelt új videokártya.

Hirdetés

A Sapphire Pulse szériás videokártyái a lehető legjobb ár-érték arányban igyekeznek megoldást kínálni a gamerek kívánságaira. Jelenleg sokféle Radeon videokártya van ebben a sorozatban, és az alternate.de forrásai szerint hamarosan egy újabbal bővül a kínálat: jön a Sapphire Pulse Radeon RX Vega 56. 

Hirdetés

Az újdonság egyelőre nem mutatkozott be hivatalosan. A matt fekete borítást piros elemekkel dobta fel a Sapphire, amelynek az új videokártyája három slotot foglal el a PC belsejében. A 28,2 x 12,5 centiméteres méretek elsősorban a hatalmas hűtőbordának köszönhetőek. Ez a modell elvileg olyan hűtést használhat, mint az RX 580 Pulse, vagyis 4 hőcsövet és 2 darab 95 milliméteres Dual-X ventilátort. 

Az eltérő széria ellenére a Pulse RX Vega 56 ugyanolyan memóriakonfigurációt kínál, mint a felsőbb kategóriás Nitro+ RX Vega 56. Ennek is 8 GB HBM2 memóriája van, 800 MHz-es órajellel, 2048 bites memóriabuszon. A GPU viszont lassabb, boost mellett 1512 MHz-en ketyeg. 

Ehhez két 2-tűs PCIe csatlakozó kell, és három DisplayPort 1.4-es, valamint egy HDMI 2.0b csatlakozót kínál. A vételára elvileg 789 euró lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.