Hirdetés

Jöhetnek a gamereknek szánt Chromebookok?



|

Az igazat megvallva nem ígérkezik túl jó gamerplatformnak, a Chromebookok továbbra is belépőszinten kedveltek.

Hirdetés

A legkedveltebb Chromebookok továbbra is azok a modellek, amelyek egyszerű, mindennapos feladatok ellátására alkalmasak, és alapvetően továbbra is Amerikában a legnépszerűbbek. Ennek ellenére máshol is terjednek, és prémium modellek is akadnak a piacon. Közös mindegyikben ugyanakkor az alap, integrált grafika - jövőben ez viszont változat. 

Hirdetés

Nemrég a gamereknek szánt Chromebookok érkezéséről kezdtek pletykálni, a Chrome Unboxed konkrétan kiszúrt egy Mushu kódnevű modellt, ami az Intel Project Athena programban is benne lesz. Vagyis lapos, könnyű és erős laptopról van szó, dedikált videokártyával. 

Egyelőre nem tudni, hogy kitől származik a GPU, de valószínűleg az AMD vagy az NVIDIA adja azt. Bármelyik is, a Chromebookok piacán ilyesmire még nem volt példa, és lassan játékokban is lehet gondolkodni a kategóriában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.