Hirdetés

Ígéretes játékokkal bővül az AMD FSR 3.0 támogatást élvező címek sora



|

Szépen fokozatosan szivárog be az AMD FSR 3.0 technológia a jobbnál jobb játékokba.

Hirdetés

Még idén augusztusban mutatkozott be Nvidia Deep Learning Super Sampling 3 (DLSS 3) ellenfele személyében az AMD FidelityFX Super Resolution 3 (FSR 3) technológia, ami szintén a támogatott játékok teljesítményét hivatott egy magasabb szintre emelni. Az FSR 3 mentén azonban az egyik jelentős különbség a DLSS 3-mal szemben az volt, hogy ez nem gépi tanuláson alapult, így sokkal több videokártyát támogatott.

Az induláskor csak két játék, az igen vegyes fogadtatású Forspoken és az Immortals of Aveum kapta meg a támogatást, de már ekkor számos címre ígéretet tettek, hogy a jövőben felturbózva pörgethetjük majd. Nem is kellett különösebben sokat várni, hiszen a minap az AMD hivatalosan is megerősítette azokat a következő PC-s címeket, amik megkapják majd a közeljövőben FSR 3.0-s támogatást.

Hirdetés

Ezek alapján pedig több ígéretes játék is bekerült a kalapba. Például a Starfield és Cyberpunk 2077 is, de több olyan, még meg nem jelent cím is felkerült az AMD által közzétett diára, mint a jövőre érkező Black Myth: Wukong, vagy éppen a Crimson Desert, melynek megjelenése egyelőre még igen képlékeny.

Persze ez közel sem az összes játék. A funkciót megkapó címek teljes listája az alábbi képen látható (a képre kattintva nagyobb formában is megtekinthető):

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.