Hirdetés

Kiszivárogtak az első képek az új Xbox konzolról



|

Először kapták lencsevégre a Microsoft csúcskonzoljának frissített modelljét.

Hirdetés

Az Activision Blizzard felvásárlását még a Sonynál is hevesebben ellenezte az Egyesült Államokban a versenyhivatal és a fogyasztóvédelem szerepét ellátó Federal Trade Comission, azaz a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság. Az általa indított per során kerültek nyilvánosságra a Microsoftnak az Xbox Series konzolcsalád felfrissítésére szolgáló tervei egy véletlen malőr folytán. A kiszivárgott dokumentumok alapján úgy festett, hogy a redmondiak nagyobb tárhellyel rendelkező, fehér helyett fekete Series S-sel, valamint szintén megnövelt tárkapacitást (2 TB) ígérő, ám cserébe az optikai meghajtót elhagyó, újradizájnolt Series X-szel fognak jelentkezni.

Mivel az 1 TB-os Series S tavaly szeptemberben valóban megjelent, joggal feltelezhettük, hogy a szivárgás másik fele is helytálló, vagyis előbb vagy utóbb a Brooklyn kódnéven emlegetett Series X modell is befut.

Hirdetés

Úgy tűnik, ez a pillanat hamarosan elérkezik, mivel az Exputer három képet is közölt a hivatalos leleplezésre váró, optikai meghajtó nélküli Xbox Series X-ről. A fotókra pillantva két dolog azonnal szemet fog szúrni: egyrészt a konzol színe fehér, másrészt pedig megőrizte elődje hasáb alakú formáját, miközben a szivárgás átdolgozott, hengeres dizájnt ígért.

Noha a digitális Series X teljesítménye papíron megegyezik a jelenleg kapható modellével, az Exputer úgy tudja, hogy a Microsoft mérnökei eszközöltek pár apróbb módosítást, például hatékonyabbá téve a hűtést. A megjelenésére a nyár folyamán, június-július magasságában számíthatunk, és várhatóan 50-100 dollárral kevesebbet kér majd érte a Microsoft, mint az optikai meghajtós változatért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.