Hirdetés

Végre RGB-s kiadásban is van HyperX Fury DDR4 RAM



|

Fury DDR4 RGB kitekkel bővítette a memóriakínálatát a Kingston gamermárkája, a HyperX.

Hirdetés

HyperX néven működik a Kingston gamertermékeket kínáló divíziója, amely most a memóriakínálatát a Fruy DDR4 RGB kitekkel bővítette. Ezek a gyártó infravörös szinkronizációs technológiáját használják. 

Hirdetés

Dizájnban nem sok az újdonság az eredeti Fury DDR4 modulokhoz mérten, felül most azonban már egy LED-es sáv is akad. Nagyszerű dolog, hogy ennek ellenére is ilyen alacsonyak maradtak a modulok (41,2 milliméter magasak). 

A teljesen testre szabható RGB-s világítás a HyperX NGenuity 2 szoftverrel vezérelhető, de az alaplaphoz mellékelt szoftverek is támogatottak: az ASUS, a Gigabyte és az MSI megoldásai. 

A memóriacsomagok 8-tól 64 GB-os változatig érhetőek el, egy-, kettő- vagy négymodulos változatokban. A DDR4-2400-as és DDR4-2666-os változatok felhasználói beavatkozás nélkül, automatikusan, plug-n-play módon futnak a reklámozott sebességeken. A többinél manuális beállítás szükséges. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.