Hirdetés

Ártakarékos WiFi 6-os routerekkel frissített a TP-Link



|

Az Archer AX3000 és az Archer AX1500 egyaránt támogatják a 802.11ax vezeték nélküli szabványt, vagyis a WiFi 6-ot.

Hirdetés

A TP-Link két olyan kedvező árú routerrel frissítette a kínálatát, amelyek egyaránt támogatják a legújabb 802.11ax vezeték nélküli szabványt. Vagyis a WiFi 6-ot. 

Hirdetés

A következő-generációs Archer AX3000 és Archer AX1500 ennek hála erősebb és megbízhatóbb vezeték nélküli hálózatot tud létrehozni, méghozzá megfizethető vételárak mellett. 

Az Amerikába 129,99 dollárért érkező Archer AX3000 Intel lapkával dolgozik, kétsávos, 3 Gbps-os sebességet kínál, háromszor is gyorsabb lehet, mint az ac-s generáció, ami főleg 4K-s és HD-s tartalmaknál előnyös, illetve az online játékoknál. 

Az Archer AX1500 eközben már 69,99 dollárért vihető lesz, és azoknak ideális, akik a lehető legolcsóbban szeretnének WiFi 6-ra váltani. Az összesített maximális sebesség 1,5 Gbps a kétsávos útválasztón, ami hárommagos processzort kapott, és visszafelé szintén kompatibilis. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.