Hirdetés

Bemutatkozott a PowerColor Red Devil RX 590



|

Hivatalosan is debütált a PowerColor Radeon RX 590-es kártyája, emellett képek és információk szivárogtak ki az ASRock és a HIS megoldásairól is.

Hirdetés

A PowerColor (TUL Corporation) elsőként mutatott be a piacon Radeon RX 590-es videokártyát, méghozzá a PowerColor Red Devil RX 590 8GB GDDR5 modellt. Az új grafikus kártya 10 százalékot ver rá teljesítményben a hasonló árazású megoldásokra. 

Hirdetés

A 12nm-es gyártástechnológiával készülő Radeon RX 590 alapvetően 1080p-ben jeleskedik, a legmagasabb grafikus beállítások mellett. A hatékonyságban is javít, mindennek hála pedig az 1576 MHz-es órajele 17 százalékkal jelent többet, mint a Radeon RX 580-nál. Mindezt a fogyasztás emelkedése nélkül sikerült összehozni. 

A PowerColor kártyája egy 8-tűs és egy 6-tűs csatlakozót használ, illetve egy 8 és egy 6 milliméteres, nikkelezett réz hőcsővel dobta fel a hűtést. Ez utóbbi Mute Fan technológiát is használ, ami 50 Celsius-fok alatt lekapcsolja a ventilátorokat, és így alacsony és közepes terhelés mellett néma működést garantál, még alacsonyabb fogyasztással. A Red Devil szériából adódóan több profilt is kínál majd a PowerColor kártyája, teljesítményre és csendes működésre koncentrálva. 

Ezzel párhuzamosan kiszivárgott az ASRock Radeon RX 590 Phantom Gaming és a HIS Radeon RX 590 IceQ X² is. 

Az AMD állítólag 279,99 dolláros piaci áron teszi elérhetővé az új grafikus vezérlőt, a terméket pedig három ingyen játékkal (Tom Clancy's The Division 2, Devil May Cry 5, Resident Evil 2) igyekszik vonzóbbá tenni. A jövőben monitorhoz csomagolva is találkozhatunk a Radeon RX 590-nel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.