Hirdetés

Csúcsteljesítményű és hordozható a LaCie új SSD-je



|

Második-generációs USB 3.1-es csatlakozást használ, ezért igen gyors az új LaCie Portable SSD.

Hirdetés

A LaCie bemutatta a legújabb adattárolóját, a csúcsteljesítményű és hordozható LaCie Portable SSD-t. A kompakt külső adattároló gyors és megbízható teljesítményt nyújt, ugyanis második-generációs USB 3.1-es csatlakozást használ, USB-C csatlakozóval a könnyebb kezelhetőség érdekében. 

Hirdetés

A Seagate prémium márkájának legújabb meghajtója 540 és 500 MB per másodperces olvasási és írási sebességekre képes, vagyis ideális minden professzionális és kreatív felhasználónak, aki sokat utazik, és jó teljesítményt keres. A meghajtó 500 GB-os, valamint 1 és 2 TB-os méretben érhető el. 

Egy órányi 4K@30fps videót kevesebb mint egy perc alatt másol át, ugyanilyen minőségben akár 65 órányit is képes tárolni. Vagy 20 000 RAW fotót (a 2 TB-os modell). A munkaállomás erőforrásainak felszabadítására is alkalmas a meghajtó, illetve a fájlokat gyorsan átszippantja bármilyen eszközről. 

A meghajtó a Windows és a macOS rendszereket egyaránt támogatja, a becsapódásoknak 2 méterig ellenáll. Három év garancia és adatmentés jár mellé, a vételára pedig kapacitástól függően 124,99; 269,99 és 539,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.