Hirdetés

Ebbe a kínai alaplapba DDR3-as és DDR4-es memória is fér



|

Kínában népszerű gyártó a Huananzhi, amelynek az új gamer-alaplapja DDR3-as és DDR4-es memóriákat egyaránt kezel.

Hirdetés

Kínában igen népszerű gyártó az alapok piacán a Huananzhi, amelyről Európában persze nem sokat hallunk. Most mégis felkapta a média a gyártót, mivel az új, gamereknek szánt Gaming X99-TF alaplapja DDR3-as és DDR4-es RAM-ot egyaránt kezel. 

Hirdetés

A fekete-fehér ATX-es alaplap 10-rétegű PCB-t és fehér hűtőbordákat kapott. Az energiát egy 8-tűs EPS és egy 24-tűs csatlakozóból kapja, és aktív hűtés is van kisebb ventilátorok formájában. 

Az LGA 2011-v3 foglalattal rendelkező alaplap két DDR3-as és két DDR4-es memóriafoglalattal rendelkezik, összesen 128 GB memóriát is kezel, maximum 1866 és 2400 MHz-es sebességek mellett. Természetesen a trükk az, hogy egyszerre csak az egyik típust lehet használni, ráadásul a gyártó kitért rá, hogy a DDR3-as memóriákkal csak néhány Haswell Xeon chip támogatott. 

Az alaplap kínál még nyolc SATA portot és két M.2 2280-as portot, vezeték nélküli elérést azonban nem. Van viszont egy M.2-es slotja kifejezetten WiFi-kártyának. Az újdonság ára nagyjából 100 amerikai dollárnak felel meg, év 3 év garancia jár mellé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.