Hirdetés

Érdekes felfedezésre vezettek a Nothing Phone (2a) ejtési tesztjei



|

Nem csak olcsóbb, de még strapabíróbb is a Nothing középkategóriás mobilja.

Hirdetés

Nemrégiben elrajolt a 2020-ban alapított, londoni székhelyű Nothing Technology Limited olcsósított, középkategóriás készüléke, a régóta pletykált Nothing Phone (2a). Az eddigi tesztek alapján ár-érték arányban kifejezetten jó vételnek bizonyul a mobil, ami természetesen megtartotta jellegzetes átlátszó, különleges megjelenését.

A kedvező ár oltárán azonban valamit fel kellett áldozni, ilyen volt többek között a hátlap is, ami üveg helyett műanyag burkolatot kapott. Természetesen - ahogy az ilyenkor lenni szokott - a különböző ejtési és törési tesztek is megtörténtek, viszont a Nothing Phone (2a) esetében az eredmények egészen meglepő felfedezésre vezettek.

Hirdetés

A PBKReviews névre keresztelt csatorna volt olyan kedves és több különböző magasságból, illetve szögből is betonra ejtette helyettünk a készüléket, ami látszólag remekül bírta a megmérettetést. A teszt végére csak néhány kisebb karc jelent meg a hátlapon, a Gorilla Glass 5-tel védett képernyőnek pedig egyáltalán nem esett bántódása.

Fontos lehet ugyanakkor megjegyezni, hogy a kísérletet egy fehér modellel végezték, ami hálásabb ilyen szempontból. A fekete testvér valamivel könnyebben gyűjtheti a karcokat - aki netalántán vásárlásra adja a fejét, annak érdemes lehet ezt is szem előtt tartania.

Bár a hátlap műanyagra történő cserélése egyértelműen a fogyasztói ár lefaragását szolgálta, ezzel összességében egy tartósabb készüléket kaptak kezükbe a vásárlók. Ki tudja, lehet idővel több műanyag hátlappal találkozunk majd a jövőben. Az ejtési tesztről készült videót alább találjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.