Hirdetés

Frissült a Windows 11, elbúcsúzhatunk a közel háromnegyed órás bootolási időtől



|

Április végén befutott egy frissítés, ami végre kiküszöbölte a Windows 11 több fájó hibáját is.

Hirdetés

Habár még mindig nem kötelező, valószínűleg az elmúlt hetekben, hónapokban is sokan cserélték le korábbi operációs rendszerüket a tavaly debütált Windows 11-re, amit továbbra is szorgosan gondoz a Microsoft.

Nyilván lehetnek még problémák a rendszerrel, de azért a redmondiak elég fürgén orvosolják általában a kisebb-nagyobb gubancokat, és nem olyan régen egy újabb javítócsomagot hoztak nekünk.

Hirdetés

Április 25-én futott be a KB5012643-as számú frissítés, ami állított ezt-azt a kezelőfelületen, és kijavított olyan apróságokat, amelyek korábban megnehezíthették a felhasználók életét. Ezek közé tartozik az a kellemetlenség is, aminek következtében akár 40 percet is igénybe vehetett a Windows 11 indulása. Ez nyilván közel sem optimális bootolási idő, de a frissítés után remélhetőleg már nem fogunk ilyennel találkozni.

Korábban az is előfordulhatott, hogy a napi 24 órát futó PC-k memória szivárgástól szenvedtek, de elméletileg ezt a hibát is orvosolta a Microsoft. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez egy opcionális frissítés, tehát ha ti nem tapasztaltátok a fent ecsetelt problémákat, akkor érdemes lehet inkább majd csak a májusi patchet felrakni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.